Borong Jepun PRO

PAKEJ PRO LEBIH DEEP!

Pakej basic sudah cukup untuk anda mula membeli barang dari Jepun. Namun pakej PRO ni saya berikan lebih banyak input untuk elakkan anda daripada masalah lain di kemudian hari.

Pakej PRO ni juga saya kongsikan strategi yang saya gunakan untuk menjual barang rare dari Jepun dan mula menjana income sebagai personal shopper.

Bila sekali sudah beli produk Jepun, mereka akan sentiasa cari kita untuk beli berkali-kali. Jadi saya tunjukkan semuanya dalam pakej PRO ni.

INI RISIKO YANG ANDA BAKAL HADAPI NANTI

Sejujurnya, beli barang dari oversea bukan suatu yang mudah. Beli la dari China atau Jepun, isunya tetap benda yang sama. Jadi ini beberapa risiko yang anda bakal hadapi nanti:

❌ Seller tak jujur, barang dah ada kerosakan

❌ Seller tipu barang

❌ Tak lepas kastam malaysia

❌ Tak ada orang nak beli barang tu

❌ Barang tak ada permintaan

❌ Banyak kali urusan postage (warehouse)

PAKEJ PRO AKAN SELESAIKAN MASALAH INI!

Sebab itu saya buat pakej PRO yang akan bantu anda kurangkan risiko hadapi masalah-masalah di atas. Saya dah beli banyak barang dari Jepun, memang tak ada masalah langsung sampai sekarang (ketika anda baca ni pun, saya masih lagi menerima order & buat pembelian dari Jepun tanpa sebarang masalah)

Jangan salah faham!

Pakej asas sudah cukup untuk buat anda belajar membeli barang rare dari Jepun. Pakej PRO ini saya buat sebagai tambahan untuk elak risiko. Daripada lihat anda rugi akibat daripada masalah tu, lebih baik saya bantu anda untuk elakkan anda dari menghadapinya. Jadi Pakej PRO ialah solusi untuk anda.

==

Jom Lihat Isi Kandungan Ebook Dalam Pakej PRO

EBOOK 4

Strategi Mudah Lepas Kastam

Bila bercakap tentang barang luar negara, semuanya akan melalui kastam. Masalah akan berlaku jika anda tersilap langkah ketika membeli barangan. Anda mungkin perlu ambil sendiri barang di Kastam atau barang anda akan disita. Jadi ebook ni akan bantu anda lepasi kastam dengan mudah.

EBOOK 5

Strategi Spy Produk Hot & Ada Permintaan Di Malaysia

Ebook ni penting untuk anda jika anda nak mula jana income sebagai personal shopper barangan Jepun. Anda akan belajar cara untuk kaji permintaan pasaran dan kenalpasti produk yang boleh dijual dengan keuntungan tinggi. Ebook ni akan bantu anda jana lebih banyak keuntungan.

EBOOK 6

Strategi Pre-order Barang Jepun

Anda akan belajar strategi Pre-order untuk mula jual barangan dari Jepun. Walaupun anda tak ada duit yang cukup untuk beli barang rare tersebut, namun anda boleh ikut strategi yang saya gunakan selama ni untuk jana income lebih awal. Ebook ni akan dedahkan strategi yang saya guna, proven & tested!

EBOOK 7

Cara Jana Income Dengan Barang Jepun

Ada banyak cara & tempat yang anda boleh guna untuk jana income dengan menjual barangan Jepun. Dalam ebook ni, anda akan belajar pelbagai cara dan tempat untuk anda mula menjual barangan Jepun. Anda tak perlu nak test atau buat eksperimen, saya berikan senarainya, anda boleh buat terus selepas baca.

EBOOK BONUS

Senarai Supplier & Trick Special Saya Gunakan

Terus terang saya beritahu, ini ialah bonus yang WAJIB anda miliki. Saya berikan terus supplier barang rare trusted yang saya pernah berurusan sebelum ni dan rahsia saya berjaya beli barang rare dengan mudah. Ini je rahsia terbesar saya dan saya dedahkan dalam bonus ni.

BERAPA HARGA PAKEJ PRO?

Pakej ni ialah pakej lengkap untuk anda buat income tanpa banyak kerja eksperimen & uji menguji. Saya berikan semua tips, trick & stretagi yang saya sendiri gunakan selama ini.

INI PAKEJ LENGKAP SHORTCUT + STRATEGI BORONG JEPUN.

Harga yang saya buka hari ini ialah harga yang paling berbaloi dengan segala ilmu & bonus yang saya berikan dalam pakej PRO. Serius, anda tak akan rasa rugi.

Untuk pakej PRO, anda hanya perlu bayar

Rm250 SAHAJA!